06 (70) 391 6676
Tisztelt Érdeklődő!

Szakembereink már több éve jelen vannak a magyar piacon, így ezen tapasztalatukra, piaci ismeretükre alapozva tűztük ki társaságunk fő stratégiáit. Ügyfeleinkkel együttgondolkodva dolgozunk. A felmerült igényekre igyekszünk megtalálni a lehető leghatékonyabb nyomdai-produkciós megoldást.

Tudjuk, hogy milyen hiányosságokkal rendelkezik a manapság működő nyomdák nagy része, mi az, amiben mást kell nyújtanunk a megrendelő számára, hogy igényeit a lehető legnagyobb mértékben kielégítsük, ezáltal mi is sikeresek legyünk. Megbízóink számára biztosítjuk az állandó személyes ügyfélkapcsolatot az árajánlat kéréstől a munkafolyamat végéig, hogy mindennemű kérdés, esetleges változtatás esetén azonnal reagálni tudjunk.

Termelésirányítási rendszerünket a megbízhatóság, a gyors átfutási idők és a korrekt ár jellemzi.

A nyomtatási szolgáltatások széles palettáját nyújtjuk: ofszet-, és digitális nyomtatás, nagyformátumú nyomtatás, szitanyomtatás stb. Emellett a nyomtatás előkészítését, valamint grafikai tervezést is vállalunk.

Termékeink többek között névjegykártyák, szórólapok, plakátok, prospektusok, brosúrák, borítékok, levélpapírok, naptárak, CD- és DVD-borítók, cégtáblák, Roll Up-ok stb.

Kérjen árat, tegyen próbára minket!
Cím: 1139 Budapest, Lomb u. 39. Telefon: 06 (70) 391 6676
E-mail: info@nyomdabox.hu